warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
komentarze: 17 ściągnięć: 135
Undeadc9-FrashQ HumanGFO-Kwaki
zamknij
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

WoW - Jakie serwery polecacie ?

[1-25] [26-26] -» Nawigacja po temacie.
TheGodfather
poziom solo na BN: 3
max poziom na BN: 14
poziom: 11

GG: 7238026
[11:58:17, Monday 15. March 2010]
Już nie pamiętam kiedy ostatnio zakładałem na forum jakiś temat. Nieważne.

Z pewnością wielu z Was gra w WoW'a na prywatnych serwerach. Ostatnio naszła mnie chęć na trochę no-lajfu i szukam jakiegoś fajnego serwera. Jest ich oczywiście cała masa, a opinie w różnych rankingach są dość podzielone dlatego liczę na pomoc z pierwszej ręki. Jaki serwer polecacie. Oczywiście serwer WOTLK, najlepiej jak najbardziej zbliżony oryginalnemu, z dobrą atmosferą, stabilny i żeby nikt mnie nie whinował za noobienie ;))

Od razu linki mile widzianę oraz mały opis.

Jak chcesz mi powiedzieć żebym wykupił abonament i grał na oryginalnym Blizzowym serwie to nabij posta gdzie indziej.

// zedytowany przez TheGodfather dnia 2010-03-15 11:59:27
kurwa ? nie wiem co to jest kurwa... bardzo lubię to słowo
WilliaM
poziom: 10

[12:06:29, Monday 15. March 2010]
Imo jak Wotlk polskie serwery to prosta sprawa.

Sunwell
www.sunwell.pl/

Nexus
wownexus.pl/

Różnią się rate'ami ale imo bardzo zbliżone.
Co mogę powiedzieć o nich hmmm

Nexus nie wiem jak teraz ale ma chyba już zamkniętą rekrutację dlatego trzeba mieć tam kumpla aka 80lvl co by to dał zaproszenie. Lagi tam są co jakieś 3-4h gdy jest jakiś super battleground w northrend. Ponadto disconnecty zalicza co 2-3h :p
Zaleta to napewno sporo ludu, od rana właściwie ponad 1k graczy.

Co do Sunwell'a. Server w miarę dobry, potrafi trzymać po 12h nawet, z lagami różnie, raczej od twojego neta zależy, jednakże jak robią jakieś zmiany to co chwila disconnecty są i jeszcze niezapowiedziane, chociaż ostatnio jak grałem to pisali, że np restart za 2min, a ty akurat jesteś w kuchni i grzejesz sobie browca :D

Ogólnie z zagranicznych to nie znam za wiele, ale z polskich to raczej mocna czołówka wotlk.
Winc
poziom: 99

[12:13:17, Monday 15. March 2010]
andeeria.pl/

:p
Patch 3.3.2

// zedytowany przez Winc dnia 2010-03-15 12:14:44
WunderWaffel
poziom solo na BN: 2
max poziom na BN: 12

GG: 864053
[20:53:10, Monday 15. March 2010]
Global. . .
zxcv
poziom solo na BN: 0
poziom: 7

[21:12:31, Monday 15. March 2010]
może troche zbocze z tematu
gram pierwszy raz w wowa (tbc). jaka jest najlepsza klasa, pod względem łatwości prowadzenia? chodzi mi to, żebym miał postać łatwą do prowadzenia, w miare silną, dlatego, ze 1 raz gram i nie jestem zorientowany co i jak
PS. oczywiście horda only ;d
WunderWaffel

[22:09:43, Monday 15. March 2010]
@up
Murloki albo Nagi. . .
WilliaM

[22:15:25, Monday 15. March 2010]
Wunder ale z ciebie frustrat omg...

#zxcv
graj paladynem retribution, najłatwiej jest
teh$

[22:39:39, Monday 15. March 2010]
Wunder to po prostu ukrywająca się pod nowym pseudonimem emomartynka AjĆć!.
Mu_ler
poziom solo na BN: 6

[22:58:23, Monday 15. March 2010]
Jakbys mimo wszystko jednak skusil sie na TBC to Hellground bylby najlepszym serwerem ( b. dobra atmosfera zwlaszcza w ally, czasem dc, brak lagow, najmniej zbugowany serwer TBC).
LADEBALKEN
max poziom na BN: 2
poziom: 5

[23:10:07, Monday 15. March 2010]
polecam TOD, sam tam gram krowa
[*] Jacek. Bede pamietal o Tobie...
WunderWaffel

[17:36:45, Tuesday 16. March 2010]
@łiliam
Piszę - niech zagra Nagą. . .najłatwiejsza rasa, szkoda że nie grywalna. . .

Nie ma czegoś takiego jak łatwiejsza rasa - są jedynie proste i trudne klasy. Paladyn, Wojownik, to najłatwiejsze dupki w grze.
Sower.deTauR
poziom: 9

GG: 2431883
[17:44:47, Tuesday 16. March 2010]
widze wunder znasz sie tak na grze ze chu*, wojownik najlatwiejsza klasa? moze jeszcze do expa? ostro cie pojebało :p

Na początek polecam huntera. GL :) miłej gry
Tensa

[18:47:37, Tuesday 16. March 2010]
a ty kim grasz ze tak blyszczysz :O
WunderWaffel

[18:53:54, Tuesday 16. March 2010]
@Sower
Tak wojownikiem wielka filozofia w cholere - herbalism + alchemia i masz wyje. . . na dmg + darmowe buffy. . .podstawy!
Riked
poziom: 9

GG: 1848918
[19:13:57, Tuesday 16. March 2010]
Nexus ssie ostro. Zdecydowanie najlepszymi serwami sa sunwell i hellground / williamek omg nie odzywaj sie jak nei znasz... paladin retri na tbc zenada... ownujaca klasa na tbc byl lock

// zedytowany przez Riked dnia 2010-03-16 19:15:27
InkanuS
max poziom na BN: 21

GG: 7606293
[20:11:54, Tuesday 16. March 2010]
Czekamy teraz na wypowiedź MakaO, który zacznie wychwalać globa i najeżdżać na prywatne serwery :D:D:D
Ja gram warem na Sunwell i jest zaje*iście. Polecam :*
http://www.last.fm/user/Inkanus/
MakaO
poziom solo na BN: 4
max poziom na BN: 19
poziom: 12

[20:36:04, Tuesday 16. March 2010]
To się nie doczekasz bo już widziałem ten temat i go olałem właśnie po to, żeby nie dać satysfakcji takim jak Ty. Po prostu wiedziałem, że znajdzie się taki ktoś jak Ty kto napisze coś w tym stylu o mnie. Dziękuję dobranoc :)

// zedytowany przez MakaO dnia 2010-03-16 20:36:49
I po makale
TheGodfather
poziom solo na BN: 3
max poziom na BN: 14

GG: 7238026
[21:04:17, Tuesday 16. March 2010]
Wiadomo, że global najlepszy. Na szczęście jest płatny, a ja oszczędzam, poza tym z moją skłonnością do uzależnień mogłoby się to źle skończyć.
kurwa ? nie wiem co to jest kurwa... bardzo lubię to słowo
Mu_ler
poziom solo na BN: 6

[21:18:40, Tuesday 16. March 2010]
poza tym z moją skłonnością do uzależnień mogłoby się to źle skończyć
Jak z nami wszystkimi ;p
WilliaM

[21:27:48, Tuesday 16. March 2010]
@Riked
A nie prawda bo warek fury/arms !!! :O
Jak ktoś pierwszy raz gra, to najprościej się gra palem, bo może nosić najcięższy armor + ma heal i wcale taki słaby nie jest, bo potem możesz go na holy przestawić jak ci się zachce pvp pod tbc wiec nie gadaj glupot i nie wyjezdzaj z lockiem ktorego trzeba ogarnac dobrze zeby wymiatac
blablablabla

[03:05:33, Wednesday 17. March 2010]
Imo do grania pve dosyć łatwy jest hunter, trudno nim umrzeć, pet obrywa za ciebie, ty strzelasz, nie musisz dużo pić dzieki aspektowi, można robić wszystkie zadania dla 3 a nawet 5 osób samemu, nawet łatwiej się leveluje go od paladyna ale w pvp musisz ogarniać bardziej. Tak samo na 80ce, nie możesz być już noobkiem jako hunter bo nic nie osiągniesz ani w raidach a tym bardziej w pvp gdy retem by się dało ale przez 80 lvli nie wierze byś się nie nauczył.
Poza tym wszystkim retardin jest zjebanie nudną klasą dlatego jej nie polecam. Imo hunt ma też większy potencjał. A warek dla newba bez heirloomów to w ogóle porażka zdychałbyś co krok.
zxcv

[07:19:32, Wednesday 17. March 2010]
po konsultacji z kolegą wybrałem blood elfa rouga.
Akurat on gra paladynem więc ja wziąłem co innego.
Macie jakieś rady w co pakować itd?
zuuuuo
max poziom na BN: 13

[09:19:39, Wednesday 17. March 2010]
omg zxcv , będziesz teraz pytać jak grać? To nie o to w tym chodzi >< proponuje popierdzielać z 2h jakimś >< gz grania pedalkiem rogalem jako 1 postacia, powodzenia w zdychaniu co krok/lub regenki co 2 mobki xd było brać huntera albo retardina jak podpowiadali ludzie. Paladyn autoklasa a za huntera pet robi 70% roboty ;d
xd
Fuin

GG: 4170450
[13:58:44, Wednesday 17. March 2010]
jakbyście przeczytali jego posta uważnie to byście wiedzieli że zxcv mówi o TBC gdzie wszystko wyglądało inaczej. paladyn był tam dość słaby (a co do paladynów, czemu wszyscy mówicie, żeby nie grał retardinem bo nudny, a to zapomnieliście że palek ma 2 inne drzewka talentów również?). W TBC grałem krótko, lockiem się łatwo expi bo masz peta co ci tankuje, hunter to samo, acz w TBC pety to były słabe z tego co pamiętam (chyba że były zbugowane na moim privie ;P), rogal dobry jest ale trzeba ogarniać, a paść nim raczej trudno, wystarczy evasion + sprint, albo vanish i lecisz gdzie dusza zapragnie (z dala od mobów naprzykład), a skoro już pytałeś to pod PvE rogal combat.

A co do serwerów WOTLK grałem tylko na Sunwell, polski serwer, daje rade, przynajmniej wtedy dawno nie grałerm.
orochimaru
poziom solo na BN: 9
max poziom na BN: 10

[15:48:33, Wednesday 17. March 2010]
Jakis dosyc ogarniety Disci Priest chetny pograc 2v2 z magiem na Arena Tournament?
[1-25] [26-26] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, WCG, NETWARS, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, DOTA, TERROR, MYM, WYWIAD, PALADYN, REPPACK, GRUBBY, PORADNIK, BLIZZARD, BIOT, ESL, POL-TEAM, MOON, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, GFO, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, VOODOO, WARCRAFT, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, WILQ, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 17829 Kont użytkowników: 11079

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [Englisch für Kinder] [angielski dla dzieci] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.174360990524 sekund