|
|
[17:20:03, Sunday 14. March 2010]
Jako, że na replays.pl panuje totalny zastój, newsy dotyczą tylko jakiś skromnych wydarzeń lokalnych aka turniej o 20zł.
Chciałbym wam przedstawić parę rzeczy których udało mi się wyszperać.
Mianowicie - jak zapewne wiecie wielu polskich graczy wc3 dostało keya.
Z tych znanych to między innymi keya otrzymali:
- Paladyn
- Terror
- Casin
- Valer
- ShaitanB?
Z kolei ze sceny zagranicznej keya dostali m.in:
- Hasuobs
- Demuslim
- Lucifron
Można wymieniać w nieskończoność. To tylko wielka garstka tego co udało mi się wyszperać.
Nasi rodacy widzę, że ostro chcą zaistnieć w scenie sc2 toteż możemy ujrzeć ich grających w zotac cupach bety.
Tutaj macie rezultaty z ostatniego zotaca
sc2.c(...)results/
Jak widać naszym rewelacyjnie to bym powiedział, że nie idzie, wręcz przeciwnie (za to niektórym zagranicznym nawet nieźle).
I o ile mnie nie dziwi ten fakt, o tyle dziwi mnie fakt, że nie ma o tym żadnych informacji tutaj na rep.pl!!!
Przecież to gracze wc3 w końcu !?
Niech się pochwalą swoimi wrażeniami z gry, tak jak m.in zrobił to paladyn na swoim blogu:
Paladyn blog part1 - Przygotowanie do ownowania
bvg.c(...)wnowania
Paladyn blog part2 - Imba
bvg.c(...).2.-Imba
Jak widać, dużo się od pala nie dowiemy, bo wciąż próbuje porównywać sc2 do wc3, ale mimo wszystko pomimo faktu, że wiele się nie dowiemy, jednak coś nam przekazuje - swoje wrażenia, odczucia i jest jednak jakiś kontakt z fanami.
A reszta? Dostała keye i po prostu mają w dupie scene na której się wybili i stali się sławni. Porzucają wc3 i to widać gołym okiem, od razu powiedziałbym bez przygotowania idą próbować swoich sił w turnieju o "20zł" ;D
Moim zdaniem żądza mamony i szybkiego wybicia się przysłoniła im wzrok i zaćmiła umysły ^^
Zapomnieli o tym, że trzeba czerpać fun z gry, zapomnieli o fanach dzięki którym zapewne otrzymali te klucze (aka bvg sponsor keyów) ...
Z niecierpliwością czekam na jakieś słowa od nich, które mogłyby conieco ożywić umarłą już scenę warcrafta chodźby newsami o sc2 w ich wykonaniu...
Pozdro all i powodzenia w następnych turach
może zajdziecie dalej niżeli do 2 rundy ...
GOGO TARSON !
// zedytowany przez williamek dnia 2010-03-14 17:20:44 |
|
|
[17:40:25, Sunday 14. March 2010]
www.netwars.pl/forumview.php?board=3 http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
|
|
|
[18:03:44, Sunday 14. March 2010]
www.terran.pl/blog/newsy/zotac-starcraft-2-beta-(...) w #1 Raven 3 lub 4 miejsce wiec mysle ze nie jest tak zle. Poza tym jest on w czolowce swojej dywizji ( chyba 5 platynowa). |
|
|
[18:57:27, Sunday 14. March 2010]
jak sie tak paladynowi podoba microwanie to po co sie pcha do tego sc2? MONEY!!!
dzieki za newsa :D |
|
|
[19:17:22, Sunday 14. March 2010]
#WilQ
dzieki za linka tylko ze tam nic nie ma xd
przynajmniej nie dostrzeglem tam zadnej gosu relacji jednego z naszych warcraftowych prosow ;p
#mu_ler
raven to byly/obecny gracz scbw dla niego granie w sc2 to jak przesiadka do podrasowanego tego samego auta, mowie tylko o znanych graczach wc3, ktorzy sa praktycznie "nieobecni", po prostu maja keya i zacieszaja (jeszcze dostali po znajomosciach) no zal dupe sciska, zamiast sie podzielic czymkolwiek, to pchaja sie jak bydlo i juz do tura gogo wygrajmy 100$ ...
Sama nazwa stadium produkcyjnego mowi: beta
Okres testowania, poprawiania ciekawi mi jak radza sobie na stanowiskach beta testerow xd
Moim zdaniem po prostu wszystko robia pod siebie w mysl zasady - zostawic wc3 i przerzucic sie na sc2? w koncu wiecej zarobie ...
Z innej beczki:
Raven robi super relacje, ma swoja blogo-strone itd.
Ponadto udziela wywiadow, odpowiada na pytania fanow i ogolnie bardzo profesjonalnie dzieli sie wrazeniami z bety, ba nawet promuje ludzi, zwyklych szaraczkow, zeby dostali keya do bety - po prostu szacun
zainteresowanych odsylam na www.terran.pl |
|
|
[19:28:49, Sunday 14. March 2010]
jak chcesz sie czegos dowiedziec to czytaj/pytaj na netwars |
|
|
[19:40:17, Sunday 14. March 2010]
williamek - nie rozumiem twojego toku myslenia - wychodzi nowa gra to kazdy chce jak najwiecej czasu wykorzystac do skillowania - zamist pisac godzine na blogu zdarza zagrac 3-4 gry i poprawic swoje umiejetnosci - na blogi typowo gamerskie jest za wczesnie imo.. http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
|
|
|
[19:55:01, Sunday 14. March 2010]
Chodzi mi o to, że skoro na replays.pl i tak bardzo mało się dzieje, to możnaby dawać relacje graczy wc3 którzy dostali keya do sc2 i mogliby się podzielić wrażeniami.
"... zamist pisac godzine na blogu zdarza zagrac 3-4 gry i poprawic swoje umiejetnosci ..."
Rzeczywiście, napisanie 15 zdań to kwestia godziny oO
Zdążą zagrać 3-4 gry i poprawić swoje umiejętności?
wtf? XD
Gra jest w fazie beta testów więc nie rozumiem jakie umiejętności możnaby poprawiać !?
Poprawią timing (hello new patches ?) dzięki temu, że olali fanów nie dzieląc się ze światem informacjami?
Skoro tak super skillują, zapisują się na tury i odpadają w przedbiegach to zapewne, muszą jeszcze sporo pograć i sporo poprawić, a to wszystko i tak może się zmienić z dnia na dzień (aka nowe patche), ale dzięki temu są tak super mega zajęci, że już nic innego się nie liczy?
Nie rozumiesz toku rozumowania?
To pewnie masz w sobie takie same egoistyczne podejście aka mam keya to cisne solo !!! gogo kariera !!! gogo money !!! +100$ + 100 do respectu !!!
no litości, to tylko gra ...
Wc3 umarł niemal na amen, replays.pl powoli też schodzi na psy, a tak dzięki takim relacjom możnaby wprowadzić tutaj zalążek sc2, dzięki któremu witryna mogłaby doświadczyć drugiej młodości oraz ludzie mogliby dużo się dowiedzieć o nowej platformie blizzarda i jak wypada w stosunku do wc3.
Tyle ode mnie.
PS.
Sam cię nie rozumiem trochę wilq, byłeś czy tam jesteś newsmanem replays.pl i ta witryna już nic nie znaczy i nie warto jej rozwinąć w kierunku sc2? Tym bardziej, że szansa na to jest dosyć duża jak poprawnie się rozegra całą sytuację.
// zedytowany przez williamek dnia 2010-03-14 19:57:24 |
|
|
[20:07:57, Sunday 14. March 2010]
Załatw mi ktoś keya do sc2, to będe pisał bloga ;D Saint Anger ...
|
|
|
[20:24:27, Sunday 14. March 2010]
Również nie rozumiem twojego rozumowania. Są ludzie którzy mają milion innych ważniejszych zajęć niż np. pisanie blogów i twoje święte oburzenie że ktoś tego nie robi wynika pewnie z tego że tobie takich zajęć w życiu brakuje. |
|
|
[21:11:53, Sunday 14. March 2010]
to bylo wiadome, ze w sc2 gracze sc maja wieksze doswiadczenie i przyzwyczajenia niz wc3 userzy :) czego oczekujesz? ze nagle Paladyn bedzie top 3 POL ? zycze mu tego z calego serca, ale nie sadze zeby to osiagnal w krotkim czasie (o ile takie cos planuje)
3-4 gry wiecej daja wiecej ogrania - poprawe przede wszystkim makro, ktore w wc3 bylo ubogie :) http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
|
|
|
[21:35:05, Sunday 14. March 2010]
Swoją drogą nie rozumiem "oburzenia" Pala dlaczego nie dostał keya gdy tam chyba dreiven czy raven wpisał go na jakąś liste... Z jakiej niby racji wtedy mialby dostać tego keya? :D Jak keye byly przyznawane randomowo to tak powinno byc a nie jakies listy uprzywilejowanych :O |
|
|
[21:53:39, Sunday 14. March 2010]
Ale kto tu mówi o pisaniu blogów. Tak zrobił tylko pal i chwała mu za to. Przynajmniej coś zrobił.
Możnaby zrobić cykl wywiadów itd. Z resztą nie trzeba zakładać bloga żeby móc się podzielić wrażeniami z gry.
Nie oczekuje, że pal czy jakikolwiek inny wc3craftowiec sie wybije w becie. Oczekuje, że skoro jest się już tym szczęśliwcem i ma się klucz do bety można zrobić coś więcej, choćby dla tych co nie mają keya, a nie samolubnie csnąć solo.
A druga sprawa, że replays.pl by na tym skorzystało to w czym problem?
Odnoszę wrażenie, że myślicie w ten sposób, że jakbyście dostali keya to byście się najchętniej zamknęli w pokoju i grali od rana do wieczora z przerwami na żarcie i wc >.< |
|
|
[21:54:51, Sunday 14. March 2010]
kumpel z klasy juz z botami z ai napierdziela. gral w sc kilka miecho potem przerwa kilkuletnia i napawa sie na sc2 jako rola prosa na scenie.
zadna zabawa z gry bosporo osob idzie z podobnym nastawieniem. jeszcze to co mnie najbardziej denerwuje to ten nudny start gry ( moment budowania armii .... ) i przerwy pomiedzy wiekszymi akcjami.
wc3 jeszcze przez kilka pewnie bedzie na wcg i koniec ;] |
|
|
[23:22:04, Sunday 14. March 2010]
krolu i shaitan ma keya ? :DDD btw ladnie demuslim dal rade Guns n roses i wszystko jasne
|
|
|
[15:02:49, Monday 15. March 2010]
"Odnoszę wrażenie, że myślicie w ten sposób, że jakbyście dostali keya to byście się najchętniej zamknęli w pokoju i grali od rana do wieczora z przerwami na żarcie i wc >.< "
stary powiem ci tak...ja sie specjalnie glodze zeby mniej czasu spedzac na jedzeniu i sraniu :D
odemnie z eSWu 4 osoby keya dostaly... grinch, stalin i paru innych z bylego r8 ktorych i tak nikt nie zna wiec po co wymieniac.
gra wymiata na maxa i imho jest 100x bardziej miodna od schematycznego w3 :>
musiałem to napisac....:>
|
|
|
[13:53:50, Monday 14. June 2010]
Mysle ze ludzie maja potencjal. Micro macro w malym palcu. Administrator. kosztbycianajleprzym.pun.pl =funsite, grafika
|
|