warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
komentarze: 17 ściągnięć: 135
Undeadc9-FrashQ HumanGFO-Kwaki
zamknij
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Ciekawostki, wydarzenia, gracze
Temat:

Warcraft IV

[1-25] [26-50] [51-75] [76-86] -» Nawigacja po temacie.
beznazwy
poziom: 5

[23:09:45, Saturday 27. February 2010]
Co myślicie? Wasz typ premiery? Raczej pewne, że po Diablo 3 WC4... Jakieś pomysły z fabułą? Tak obstawiam jeszcze 4 lata... 2014... O ile nie zatrzyma akopalipsa :).
Zazala
poziom solo na BN: 11
max poziom na BN: 13
poziom: 11

GG: 2972566
[23:28:03, Saturday 27. February 2010]
2014 zdecydowanie nierealne, na 100% nie wyjdzie do tego czasu. Tak szczerze mowiac, to 2016/2017 byloby realne moim zdaniem, bo najpierw musza diablo 3 zrobic, potem z pare dodatkow do wowa, dodatek do sc2, a same prace nad wc4 tez potrwalyby dlugo. Fabula natomiast zostala zepsuta przez wowa, gdzie praktycznie kazda zla postac jest zabijana przez graczy i nie wiem w jaki sposob blizzard chcialby to rozwiazac w wc4 :P
Aruna
poziom solo na BN: 4
max poziom na BN: 7

GG: 9162269
[23:31:03, Saturday 27. February 2010]
wIV nie będzie raczej... bo mamy marną kontynuacje w wowie.
Chyba ty
Santi
poziom solo na BN: 0

GG: 8382989
[23:34:37, Saturday 27. February 2010]
Jak już by miało powstać to hmm 2016/2018 w tym przedziale
Guns n roses i wszystko jasne
MakaO
max poziom na BN: 19
poziom: 12

[00:07:49, Sunday 28. February 2010]
raczej pewne? Niby dlaczego?
I po makale
Tanis
poziom solo na BN: 18

GG: 2683244
[01:16:22, Sunday 28. February 2010]
pfff fabuła z WoW nie będzie miała nic wspólnego z fabuła w Warcraft IV... WoW to oddzielny shit i do tego MMORPG...;o
BM for ever!
blablablabla

[03:19:41, Sunday 28. February 2010]
Teraz to będą raczej robić dodatki do diablo i sc tak jak zrobi lord of destruction i brood wars, jeszcze robia cataclysm do wowa... Wątpię by zrobili wc4 w najbliższych 5-10 latach jeśli w ogóle.
LAMERS]FuR

GG: 6302198
[08:25:51, Sunday 28. February 2010]
@tanis - czy ty kiedykolwiek grales/ czytales o WoWie? Nie wiesz, ze fabula w WoWie to kontynuacja tej z w3? Warcraft to warcraft...
beznazwy

[09:56:23, Sunday 28. February 2010]
Chopaki,,, Zasmuciliście mnie :(
Tanis

[12:05:02, Sunday 28. February 2010]
@LAMERS]FuR - WoW to kontynuacja fabuły ?? Jaja se robisz WoW to największa kpina z Fabuły Warcrafta...

// zedytowany przez Tanis dnia 2010-02-28 12:06:36
BM for ever!
Tensa
poziom solo na BN: 2
poziom: 10

[12:28:48, Sunday 28. February 2010]
Tanis
Oczywiscie ze fabula z wowa jest polaczona z warcraftem 3.Nie ma co do tego najmniejszych watpliowsci.sa kluczowe postacie,ten kto padl w W3 nie zyje i w wowie(poza illidanem,ale to drobny wyjatek).Glowny watek tez jest-walka przeciwko Lich Kingowi.takze fabula w4 bedzie polaczona z fabula wowa
Gonti
max poziom na BN: 4

[12:43:30, Sunday 28. February 2010]
WoW to mmo, tam nie ma fabuły z samej definicji gry. Rozgrywka jest zrobiona na podstawie fabuły z wc3, ale nie jest w stanie nic w nią wnieść.
(>'-.-)> ^(o.o)^ <(-.-'<)
Tanis

[12:56:18, Sunday 28. February 2010]
@Gonti - oto właśnie mi chodziło ! xd Mam nadzieje, że w końcu to zrozumieją ;o
BM for ever!
x_X
max poziom na BN: 9

GG: 8521221
[13:08:32, Sunday 28. February 2010]
gadacie tak, jak by kogoś fabuła obchodziła. ważne, że będzie multiplayer i chuj.
.
Zazala
poziom solo na BN: 11

GG: 2972566
[13:11:11, Sunday 28. February 2010]
@Gonti, Tanis - z tego co mowicie, to wynika ze w wowie nie dzieje sie nic, co by zmienialo fabule warcrafta. To jest jednak nieprawda, bo z kolejnymi dodatkami do walki dolaczaja nowe rasy, budowane sa nowe miasta, nawiazywane sojusze, pozbyto sie onyxii ze stormwind i wrocil prawdziwy krol, otwarto dark portal, wydarzyla sie bitwa pod forteca arthasa w wyniku ktorej na jaw wyszla zdrada varimathasa, pokonano illidana, kael'thasa, teraz toczy sie walka z arthasem i on tez przegra, do tego w kolejnym dodatku spory kawal swiata zostanie rozwalony i wszystko bedzie wygladalo inaczej. Ogolnie dosc duzo moznaby jeszcze wymieniac... w wowie nastepuja wydarzenia i maja one ogromne znaczenie dla fabuly calego warcrafta.
Tanis

[13:23:44, Sunday 28. February 2010]
@Zazal - ja mogę mówić swoje a ty swoje... zobaczymy kto miał racje gdy wyjdzie Warcraft IV jeżeli w ogóle wyjdzie... Ja fabułe wara opieram na jego wcześniejszych grac i książkach, które mają pierwszeństwo w fabule ;o
Dyskutować na temat fabuły Warcrafta IV będziemy mogli dopiero gdy blizzard zapowie nadejście W4 i da jakieś info. ;p
BM for ever!
Ziouo
poziom solo na BN: 15
poziom: 4

GG: 5705295
[13:57:35, Sunday 28. February 2010]
A jak to jest w Wowie, fabula jest jakoś narzucona z góry czy się toczy zgodnie z tym jakie działania podejmują gracze ? W sensie że jest tam jakiś mega-hiper-ultra boss , jakiś Arthas czy coś takiego, którego trzeba zabić i wtedy fabuła się jakoś zmienia?
Pytanie pewnie rozbawi większą część z was ale w życiu w wowa nie grałem i mnie to teraz zaciekawiło ;)
iBu
poziom solo na BN: 19

GG: 7413412
[13:58:38, Sunday 28. February 2010]
#x_X Jaja se robisz? Fabuła to w wielu grach podstawa, a w3 może pochwalić się swoją, ponieważ jest zajebista więc nie wyskakuj z tekstem, że fabuła nikogo nie obchodzi.
Co do WC IV to wątpię, żeby kiedykolwiek wyszło. Wow, to jakaś tam kontynuacja w3 i strategia na tym się kończy imo. Will c.
Would You fuck me? I'd fuck me. I'd fuck me hard.
Tensa
poziom solo na BN: 2

[14:21:08, Sunday 28. February 2010]
ibu nie demotywuj tu ludzi bo sie zalamia;d
cogo
poziom: 7

GG: 1153301
[14:47:50, Sunday 28. February 2010]
Fabuła w WoWie jest (robi się coraz gorsza, ale jest), stanowi kontynuacje fabuły z universum Warcrafta.

@Ziouo
Fabuła jest narzucona z góry, ale to tylko od gracza zależy czy chce się jej trzymać, czy woli się zajmować bzdurami, czy innymi rzeczami, które sprawiają mu frajdę z gry.

Niezmiennie w wc4 wątpię. Uważam, że w WoWie zakończy się fabuła WarCrafta, bo niewątpliwie WoW się kiedyś skończy:0. Jeżeli już powstałoby coś takiego jak warcraft4, to myślę, że byłby czysty multiplayer.

"O ile nie zatrzyma akopalipsa :). "
.....
Nawet nie potrafisz poprawnie tego trudnego słowa napisać;)
I delight in my stupidity.
blablablabla

[16:06:40, Sunday 28. February 2010]
książki i wc3 nie wiem czemu miałyby mieć pierwsze słowo, może pierwsze ale nie ostanie, liczy się to co na końcu. Na pewno w wc4 będzie uwzględniona fabuła wowa jeśli kiedykolwiek wyjdzie kolejna część. Ale nie wyjdzie... :)

#up fajnie się czepiasz literówek, pewnie od razu lepiej się czujesz bo zbesztaniu kogoś. (nawet jeśli to troll)

Ziouo kolejny fragment fabuły jest dodawany z kolejnym patchem i jakimś wyzwaniem a gracze ją tylko poznają pokonując te wyzwania. O niczym nie decydują. (Tak jak w wc3 zresztą)

// zedytowany przez blablablabla dnia 2010-02-28 16:07:48
WilliaM

[16:41:30, Sunday 28. February 2010]
Nie będzie warcrafta4 ...

- battle.net 2.0
- wow cataclysm
- starcraft 2 wings of liberty
- starcraft 2 heart of the swarm
- starcraft 2 legacy of the void
- nowy projekt blizzarda niepowiązany z żadnym universum
- diablo 3
- kolejny wow addon
- diablo 3 addon/y
- zapewne dodatek do nowego projektu blizza

Dlatego śmiem twierdzić, że jeśli wc4 ma powstać potrzeba na to conajmniej 20 lat ...
A znając tempo wydawania gier przez blizza zapewne jeszcze dłużej.
Gonti
max poziom na BN: 4

[18:21:11, Sunday 28. February 2010]
Nie rozśmieszajcie mnie z tym wowem. Zobaczcie jak się zmieniła fabuła Warcrafta po dodatku TFT, a jak się zmieniła po jakimś WOTLK. To, że gracze sobie zabili np Kaela to ma gówno do rzeczy. Co wy myślicie, że potem W4 intro będzie "Po wielkiej bitwie w której książę dwustumetrowy Kael został pokonany przez mieszaninę różnych ras z klanu QOP, orkowie zaatakowali..." Nie popadajmy w paranoje ~~ WoW to komercja, która zarabia miedzy innymi na koncepcji świata w3. Nie tworzy historii, bo jest niekonsekwentna i nie ma sensu.

Kael został pokonany? Ilidan? A przez kogo? a dlaczego? O co walczyli? Powiedz mi Zazal. Jestem bardzo ciekaw. Chyba że chodzi o acziwmenty, to spoko ~~

// zedytowany przez Gonti dnia 2010-02-28 18:24:50
(>'-.-)> ^(o.o)^ <(-.-'<)
cogo
poziom: 7

GG: 1153301
[19:26:15, Sunday 28. February 2010]
@blablablabla
Nie, nie chodziło mi o literówkę. Mdli i okrutnie irytuje mnie już gdy ktoś wypisuje te brednie o końcu świata gdzie popadnie.
(odbiegając od tematu (mały nerdrage): szacowany wiek Ziemi to ~4,5mld lat. Dlaczego miałby nastąpić jej koniec konkretnie w 2012 roku. Dlaczego nie nastąpił w poprzednich 'końcach świata' (rok 2000?!)? Dajcie spokój;[ EOT).
I nie, nie jara mnie wytykanie literówek, nawet trollom. Peace out.

@Gonti
Można sobie wmówić, podobnie jak w grze dla jednego gracza, że fabuła jest bardzo indywidualna. Jeden zajdzie bliżej, inny dalej. Każdy przechodzi tyle ile może, część można pominąć.
To pewnego momentu fabuła w WoWie miała sens. Teraz trochę kuleje i jest pełna niedomówień, ale jeszcze przed WoTlKiem była niezła. WoW to komercja, tak. A WarCraft3 został zrobiony, bo...? Może dla pieniędzy? Nie, tak nie może być... Tak poza tym fabuła w TFT była nudnawa i momentami bzdurna;)
Odnośnie "200-metrowego" Kaela - wynika to tylko z mechaniki gry. Jeżeli byłby normalnego wzrostu, to w bitewnej zawierusze byłby ciężki do zlokalizowania.
I delight in my stupidity.
LMRS^Pix
poziom: 12

[19:28:14, Sunday 28. February 2010]
Warcraft lore w 2016 roku:

The Lich King has been slain by the gnomish warrior "gimme_loot".

Jak to poważnie wygląda, nie?
[1-25] [26-50] [51-75] [76-86] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, WCG, NETWARS, LCW, TURNIEJ, WORLD CYBER GAMES, DOTA, TERROR, MYM, WYWIAD, PALADYN, REPPACK, GRUBBY, PORADNIK, BLIZZARD, BIOT, ESL, POL-TEAM, MOON, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, GFO, BRONZE, KODE5, WILDA, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, TOD, VOODOO, WARCRAFT, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, ACIS, CYKLOP, WILQ, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, PATCH, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, JAGR, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, CARMAC, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 17829 Kont użytkowników: 11079

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [salon kosmetyczny wrocław] [Englisch für Kinder] [angielski dla dzieci] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.175666093826 sekund