|
|
[23:09:45, Saturday 27. February 2010]
Co myślicie? Wasz typ premiery? Raczej pewne, że po Diablo 3 WC4... Jakieś pomysły z fabułą? Tak obstawiam jeszcze 4 lata... 2014... O ile nie zatrzyma akopalipsa :). |
|
|
[23:28:03, Saturday 27. February 2010]
2014 zdecydowanie nierealne, na 100% nie wyjdzie do tego czasu. Tak szczerze mowiac, to 2016/2017 byloby realne moim zdaniem, bo najpierw musza diablo 3 zrobic, potem z pare dodatkow do wowa, dodatek do sc2, a same prace nad wc4 tez potrwalyby dlugo. Fabula natomiast zostala zepsuta przez wowa, gdzie praktycznie kazda zla postac jest zabijana przez graczy i nie wiem w jaki sposob blizzard chcialby to rozwiazac w wc4 :P |
|
|
[23:31:03, Saturday 27. February 2010]
wIV nie będzie raczej... bo mamy marną kontynuacje w wowie. Chyba ty
|
|
|
[23:34:37, Saturday 27. February 2010]
Jak już by miało powstać to hmm 2016/2018 w tym przedziale Guns n roses i wszystko jasne
|
|
|
[00:07:49, Sunday 28. February 2010]
raczej pewne? Niby dlaczego? I po makale
|
|
|
[01:16:22, Sunday 28. February 2010]
pfff fabuła z WoW nie będzie miała nic wspólnego z fabuła w Warcraft IV... WoW to oddzielny shit i do tego MMORPG...;o BM for ever!
|
|
|
[03:19:41, Sunday 28. February 2010]
Teraz to będą raczej robić dodatki do diablo i sc tak jak zrobi lord of destruction i brood wars, jeszcze robia cataclysm do wowa... Wątpię by zrobili wc4 w najbliższych 5-10 latach jeśli w ogóle. |
|
|
[08:25:51, Sunday 28. February 2010]
@tanis - czy ty kiedykolwiek grales/ czytales o WoWie? Nie wiesz, ze fabula w WoWie to kontynuacja tej z w3? Warcraft to warcraft... |
|
|
[09:56:23, Sunday 28. February 2010]
Chopaki,,, Zasmuciliście mnie :( |
|
|
[12:05:02, Sunday 28. February 2010]
@LAMERS]FuR - WoW to kontynuacja fabuły ?? Jaja se robisz WoW to największa kpina z Fabuły Warcrafta...
// zedytowany przez Tanis dnia 2010-02-28 12:06:36 BM for ever!
|
|
|
[12:28:48, Sunday 28. February 2010]
Tanis
Oczywiscie ze fabula z wowa jest polaczona z warcraftem 3.Nie ma co do tego najmniejszych watpliowsci.sa kluczowe postacie,ten kto padl w W3 nie zyje i w wowie(poza illidanem,ale to drobny wyjatek).Glowny watek tez jest-walka przeciwko Lich Kingowi.takze fabula w4 bedzie polaczona z fabula wowa |
|
|
[12:43:30, Sunday 28. February 2010]
WoW to mmo, tam nie ma fabuły z samej definicji gry. Rozgrywka jest zrobiona na podstawie fabuły z wc3, ale nie jest w stanie nic w nią wnieść. (>'-.-)> ^(o.o)^ <(-.-'<)
|
|
|
[12:56:18, Sunday 28. February 2010]
@Gonti - oto właśnie mi chodziło ! xd Mam nadzieje, że w końcu to zrozumieją ;o BM for ever!
|
|
|
[13:08:32, Sunday 28. February 2010]
gadacie tak, jak by kogoś fabuła obchodziła. ważne, że będzie multiplayer i chuj. .
|
|
|
[13:11:11, Sunday 28. February 2010]
@Gonti, Tanis - z tego co mowicie, to wynika ze w wowie nie dzieje sie nic, co by zmienialo fabule warcrafta. To jest jednak nieprawda, bo z kolejnymi dodatkami do walki dolaczaja nowe rasy, budowane sa nowe miasta, nawiazywane sojusze, pozbyto sie onyxii ze stormwind i wrocil prawdziwy krol, otwarto dark portal, wydarzyla sie bitwa pod forteca arthasa w wyniku ktorej na jaw wyszla zdrada varimathasa, pokonano illidana, kael'thasa, teraz toczy sie walka z arthasem i on tez przegra, do tego w kolejnym dodatku spory kawal swiata zostanie rozwalony i wszystko bedzie wygladalo inaczej. Ogolnie dosc duzo moznaby jeszcze wymieniac... w wowie nastepuja wydarzenia i maja one ogromne znaczenie dla fabuly calego warcrafta. |
|
|
[13:23:44, Sunday 28. February 2010]
@Zazal - ja mogę mówić swoje a ty swoje... zobaczymy kto miał racje gdy wyjdzie Warcraft IV jeżeli w ogóle wyjdzie... Ja fabułe wara opieram na jego wcześniejszych grac i książkach, które mają pierwszeństwo w fabule ;o
Dyskutować na temat fabuły Warcrafta IV będziemy mogli dopiero gdy blizzard zapowie nadejście W4 i da jakieś info. ;p BM for ever!
|
|
|
[13:57:35, Sunday 28. February 2010]
A jak to jest w Wowie, fabula jest jakoś narzucona z góry czy się toczy zgodnie z tym jakie działania podejmują gracze ? W sensie że jest tam jakiś mega-hiper-ultra boss , jakiś Arthas czy coś takiego, którego trzeba zabić i wtedy fabuła się jakoś zmienia?
Pytanie pewnie rozbawi większą część z was ale w życiu w wowa nie grałem i mnie to teraz zaciekawiło ;) |
|
|
[13:58:38, Sunday 28. February 2010]
#x_X Jaja se robisz? Fabuła to w wielu grach podstawa, a w3 może pochwalić się swoją, ponieważ jest zajebista więc nie wyskakuj z tekstem, że fabuła nikogo nie obchodzi.
Co do WC IV to wątpię, żeby kiedykolwiek wyszło. Wow, to jakaś tam kontynuacja w3 i strategia na tym się kończy imo. Will c. Would You fuck me? I'd fuck me. I'd fuck me hard.
|
|
|
[14:21:08, Sunday 28. February 2010]
ibu nie demotywuj tu ludzi bo sie zalamia;d |
|
|
[14:47:50, Sunday 28. February 2010]
Fabuła w WoWie jest (robi się coraz gorsza, ale jest), stanowi kontynuacje fabuły z universum Warcrafta.
@Ziouo
Fabuła jest narzucona z góry, ale to tylko od gracza zależy czy chce się jej trzymać, czy woli się zajmować bzdurami, czy innymi rzeczami, które sprawiają mu frajdę z gry.
Niezmiennie w wc4 wątpię. Uważam, że w WoWie zakończy się fabuła WarCrafta, bo niewątpliwie WoW się kiedyś skończy:0. Jeżeli już powstałoby coś takiego jak warcraft4, to myślę, że byłby czysty multiplayer.
"O ile nie zatrzyma akopalipsa :). "
.....
Nawet nie potrafisz poprawnie tego trudnego słowa napisać;) I delight in my stupidity.
|
|
|
[16:06:40, Sunday 28. February 2010]
książki i wc3 nie wiem czemu miałyby mieć pierwsze słowo, może pierwsze ale nie ostanie, liczy się to co na końcu. Na pewno w wc4 będzie uwzględniona fabuła wowa jeśli kiedykolwiek wyjdzie kolejna część. Ale nie wyjdzie... :)
#up fajnie się czepiasz literówek, pewnie od razu lepiej się czujesz bo zbesztaniu kogoś. (nawet jeśli to troll)
Ziouo kolejny fragment fabuły jest dodawany z kolejnym patchem i jakimś wyzwaniem a gracze ją tylko poznają pokonując te wyzwania. O niczym nie decydują. (Tak jak w wc3 zresztą)
// zedytowany przez blablablabla dnia 2010-02-28 16:07:48 |
|
|
[16:41:30, Sunday 28. February 2010]
Nie będzie warcrafta4 ...
- battle.net 2.0
- wow cataclysm
- starcraft 2 wings of liberty
- starcraft 2 heart of the swarm
- starcraft 2 legacy of the void
- nowy projekt blizzarda niepowiązany z żadnym universum
- diablo 3
- kolejny wow addon
- diablo 3 addon/y
- zapewne dodatek do nowego projektu blizza
Dlatego śmiem twierdzić, że jeśli wc4 ma powstać potrzeba na to conajmniej 20 lat ...
A znając tempo wydawania gier przez blizza zapewne jeszcze dłużej. |
|
|
[18:21:11, Sunday 28. February 2010]
Nie rozśmieszajcie mnie z tym wowem. Zobaczcie jak się zmieniła fabuła Warcrafta po dodatku TFT, a jak się zmieniła po jakimś WOTLK. To, że gracze sobie zabili np Kaela to ma gówno do rzeczy. Co wy myślicie, że potem W4 intro będzie "Po wielkiej bitwie w której książę dwustumetrowy Kael został pokonany przez mieszaninę różnych ras z klanu QOP, orkowie zaatakowali..." Nie popadajmy w paranoje ~~ WoW to komercja, która zarabia miedzy innymi na koncepcji świata w3. Nie tworzy historii, bo jest niekonsekwentna i nie ma sensu.
Kael został pokonany? Ilidan? A przez kogo? a dlaczego? O co walczyli? Powiedz mi Zazal. Jestem bardzo ciekaw. Chyba że chodzi o acziwmenty, to spoko ~~
// zedytowany przez Gonti dnia 2010-02-28 18:24:50 (>'-.-)> ^(o.o)^ <(-.-'<)
|
|
|
[19:26:15, Sunday 28. February 2010]
@blablablabla
Nie, nie chodziło mi o literówkę. Mdli i okrutnie irytuje mnie już gdy ktoś wypisuje te brednie o końcu świata gdzie popadnie.
(odbiegając od tematu (mały nerdrage): szacowany wiek Ziemi to ~4,5mld lat. Dlaczego miałby nastąpić jej koniec konkretnie w 2012 roku. Dlaczego nie nastąpił w poprzednich 'końcach świata' (rok 2000?!)? Dajcie spokój;[ EOT).
I nie, nie jara mnie wytykanie literówek, nawet trollom. Peace out.
@Gonti
Można sobie wmówić, podobnie jak w grze dla jednego gracza, że fabuła jest bardzo indywidualna. Jeden zajdzie bliżej, inny dalej. Każdy przechodzi tyle ile może, część można pominąć.
To pewnego momentu fabuła w WoWie miała sens. Teraz trochę kuleje i jest pełna niedomówień, ale jeszcze przed WoTlKiem była niezła. WoW to komercja, tak. A WarCraft3 został zrobiony, bo...? Może dla pieniędzy? Nie, tak nie może być... Tak poza tym fabuła w TFT była nudnawa i momentami bzdurna;)
Odnośnie "200-metrowego" Kaela - wynika to tylko z mechaniki gry. Jeżeli byłby normalnego wzrostu, to w bitewnej zawierusze byłby ciężki do zlokalizowania. I delight in my stupidity.
|
|
|
[19:28:14, Sunday 28. February 2010]
Warcraft lore w 2016 roku:
The Lich King has been slain by the gnomish warrior "gimme_loot".
Jak to poważnie wygląda, nie? |
|